November och Thailandsresan

November. Försöker smaka på ordet. Försöker se det positiva i ordet. Det är ju faktiskt ett namn också. Man kanske skulle skaffa en hund och döpa den till November bara för att kunna tänka på det ordet med lite kärlek...

Annars blir november lätt bara en lång, mörk väntan till man kan byta ut de tre första bokstäverna mot dec. Grattis alla ni som har en solig resa att se fram emot under månaden. Jag skulle inte ha det minsta emot att gå upp klockan 4 imorgon bitti för att få åka till Thailand... Undrar vad jag skulle packa? Bikini förstås och en sån där heltäckande baddräkt till vår minsta, solbrillor, massor av solskydd, saronger, svala linnen. Kepsar, vi måste skydda huvudena när vi är där. Jag tror att vi kommer bo i en mysig hydda precis vid stranden. Runt omkring oss står höga palmer och sanden är så varm att man måste ha sandaler för att inte bränna fotsulorna. Sandaler! Måste packa ned det också... Någon dag kan vi ju ta en båttur och titta på öarna... Det kommer bli en underbar semester.

Wops, trodde nästan det var sant för några minuter medan jag skrev...
Det är en av det stora fördelarna (eller nackdelarna beroende på temat) med att vara författare. Vi skriver ihop vår egen verklighet och för en stund blir det verkligen sant.

Nej, hej så länge, jag tror det är dags för ett dopp i Andamanska havet ;-)

Kommentarer

Min rubrik får bli Februari och Teneriffa-resan!

Japp, jag har precis bokat mig och barnen, syrran och hennes barn, vår mamma, och så en god vän med dotter. 1 vecka på resort. Ska bli så najs! Något att se fram emot i novembermörkret..

kram

Populära inlägg