Bilder från mässan

Här kommer några bilder från årets bokmässa i Göteborg.


Linda Olsson berättar i Bonniers monter om sin tredje bok Det goda inom dig. Jag har än så länge bara läst hennes debutroman Nu vill jag sjunga dig milda sånger som jag tyckte så mycket om. Ska definitivt läsa hennes två andra också.

Schulman berättar för Fredrik Belfrag om sin senaste roman Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Har ännu inte läst någon av Alex Schulman, men tydligen skriver han riktigt bra (enligt Belfrag) och nu förtiden med stort hjärta. Hans förra bok om sin pappa Allan Schulman blev positivt mottagen. Denna gång skriver han om sin fru. Modigt och utlämnande. Särskilt som frun inte fått läsa manuset förrän två dagar innan boken gick på tryck.
Don Rosa, många Kalle Anka-läsares favorittecknare var på plats. Kön ringlade sig lång vid signeringsbordet.Alltid kul att spana på kändisar på mässan. Många skratt och stor igenkänningsfaktor när Henrik Schyffert och Fredrik Lindström berättade om den svenska inredningshysterin.

Kommentarer

Annelie sa…
Kul att läsa, det är så mycket som händer på mässan att man missar mycket intressant. Synd att vi inte träffades, kanske nästa år?
Charlotte sa…
Det vore kul Annelie, eller om vi ses i något annat boksammanhang i Stockholmstrakten :-)

Populära inlägg