Crazy, stupid, höst

Oktober är inte min favoritmånad. Bara att konstatera. Det hjälper inte att det är fint väder och att det är oerhört vackert med alla gula träd. Den tunga känslan stannar. Har ändå gjort mitt bästa för att försöka pimpa vardagen lite. Besök på Hasseludden (borde vara obligatoriskt för alla på hösten), middagar med goda vänner och biobesök - Crazy, stupid, love. Lite roligt att gå på en film man knappt vet någonting om och som man inte har några förväntningar på. Visade sig vara en riktig må-bra-film och jag skrattade högt flera gånger. Kan mycket väl tänka mig att se den på dvd igen. Och så läser jag vidare på Denise Rudbergs Åse och har faktiskt svårt att slita mig. Måste nog slå ett slag för lättsmält, kul-för-stunden-underhållning. Det hjälper en igenom den mörka hösten.

För övrigt fick jag i helgen från två håll höra att boken Lyckan är en sällsam fågel är heeelt underbar... Bara man kommer förbi de typ första 150 sidorna... Så måste kanske ge den en chans ändå så småningom. En annan dag.

Avslutar med hösthaiku i repris...precis som jag känner mig just nu.

De gula löven
vissnar på trädens grenar
vem kan klandra dem?

@ Charlotte Ekbom

Kommentarer

Anonym sa…
Jag tog lång tid att läsa "Lyckan är en ..." och kan idag inte minnas hur den slutar. Då var hennes tidigare bättre. Har läst 4 st.

Jag kan inte komma in i någon ny bok sen "Igelkottens elegans" och "Även tystnaden har ett slut".

Jag har minst tre som ligger på nattdukbordet, men ska se till att jag får tag på "En dag". /Wanda
Charlotte sa…
Tack för bra boktips, Wanda. Kram Charlotte

Populära inlägg