Mina böcker

Jag ska skydda dig mot livets fasor

Jonatans liv kollapsar när hans mamma hamnar i koma. För att komma undan sin alltmer förfärliga tillvaro rymmer han till sina farföräldrar på landet. Ett tag verkar det som om allt kommer att bli bra igen, men ett mörker bakom farföräldrarnas fasad börjar bli tydligt. Och en dag står Jonatans femtonåriga kusin Miranda på farstun. Hon är där för att kräva rättvisa ...

Finns även som ljudbok och e-bok på Storytel, Nextory, BookBeat med flera.Grannsjälar
GrannsjalarHedvig flyttar tillsammans med sin familj till Västerås. Allt ska bli bra här. Men hennes man jobbar hela tiden och är aldrig hemma. Hon är som lämnad själv med sina två söner. När hon en dag upptäcker sin man med en annan kvinna rasar allt samman för Hedvig ... Men en oväntad person sträcker ut en hjälpande hand. Hedvigs unga granne, Elliot, är där för henne. Han gör uppoffringar och de kommer varandra nära. Men allt är inte som det ska med Elliot. Också han bär på tunga, mörka hemligheter ... 

Finns även som ljudbok och e-bok på Storytel, Nextory, BookBeat med flera.

"Författaren har lyckats väl med denna bladvändare. De korta kapitlen, rappt skrivna med ett fräscht språkbruk och effektiv miljöbeskrivning med känsla för detaljer utan överdriven ordrikedom, gör berättelsen spännande och är en ren njutning att läsa."
Kristina Albinsson, BTJ

 

Kära vänner
Kära vänner
Ebba och Jakob finns sida vid sida. Men de är inte nödvändigtvis vänner, inte alls. Gång på gång händer det saker som för dem närmre varandra. Utan att någon av dem egentligen vill det. Men deras liv verkar vara evig bundna till varandra. Vad är det för märkliga makter som verkar mena att de är ämnade för varandra?

Finns även som ljudbok och e-bok.

Böckerna finns på Adlibris, Bokus, Storytel, NextoryBookBeat och CDON.COM med flera. Sök efter titlarna i sökfältet.Jag har även deltagit i följande novellantologier:

* Älska noveller: Nyanser av passion (Ordberoende Förlag 2018)
Kära mamma (Ordberoende Förlag 2018)
* Jubilemsblandning (Vudya Kitaban Förlag 2017)
* Revansch 2014 (Skrivarsidan, 2014)
* Kärlek i Sollentuna (Vudya Kitaban Förlag 2013)
* Vildsint Gryning (Hoi Förlag 2013)
* Brottsplats Sollentuna (Vudya Kitaban Förlag 2012)
* Vildsint i skymningslandet (2011)
* Revansch 2010 (Skrivarsidan, 2010)
* Sagotuna (Vudya Kitaban Förlag 2010)
* Sollentunaskrönor (Vudya Kitaban Förlag 2008)
* Revansch 2008 (Skrivarsidan, 2008)
* Karta till frihet, sex författare - tretton vägar (Serum, 2007)
* Sollentunabor - välkända, okända, ökända (Vudya Kitaban Förlag 2007)
* Revansch 2006 (Skrivarsidan, 2006)
* Min novell - en antologi (Serum, 2005)


Populära inlägg